tisdag 15 januari 2013

Sverige kommer att vara överbefolkat av illitterata storfamiljer som i brist på arbete löser arvskiften med Kalasjnikovs.



   " - och som grädde på moset kommer Sverige att vara överbefolkat av illitterata storfamiljer som i brist på arbete löser arvskiften med Kalasjnikovs."
   Ett intressant sammandrag av dom kontroversiella nydanande idéer som centerns idégrupp har föreslagit. Men den svenska, överspända reaktionen kom omedelbart; "rasistiskt, - rasistiskt uttalande", "skribenterna måste omedelbart uteslutas från centerpartiet"!! I spetsen på skallet går den geniförklarade unge centerpartisten Fredrick Federley, han ville t.o.m. polisanmäla skribenterna.


Fredrick Federley på party...
   Som jag förstår så har traditionella centerpartister i Färgelanda läst och reagerat på stolligheterna i förslaget till det nya partiprogrammet. Dessa centerpartister som tror att Centern är arvtagare till Bondeförbundet typ Hedlund, Fälldin har missat att Centern idag har 30:åringar i parti-styrelsen, med en 28:åring som ordförande. Dessa nya kvastar kallas tydligen för "Stureplanscentern" och,  jag misstänker, inte riktigt vet hur det ser ut på landsbygden eller vardagslivet utanför storstan.  Redan det är alltså en grav missuppfattning. Att dessutom skriva en sarkastisk artikel och inbilla sig att ungdomarna, med sin "Stureplansblick", ska förstå, är nästa misslyckande. Visserligen är formuleringen kanske lite misslyckad, för att den, i dom överkänsliga öronen, låter mera rasistiskt än problemanalyserande.

...och i Riksdagen.
   Meningen är tydligen tänkt att tydas som såhär; - med fri invandring kommer okontrollerbart många invandrare utan möjlighet att försörja sig, eftersom dom svenska arbetstillfällerna har försvunnit till låglöneländer, - utan skolplikt kommer en alldeles för stor andel av befolkningen inte få adekvat utbildning, eller undvika utbildning och därmed sakna kompetensen att utföra dom högteknologiska jobb som eventuellt är kvar i landet, - med ett officiellt månggifte kommer det att bildas storfamiljer som kommer att ha stora problem att lösa t.ex. sina invecklade arvsproblem och annat än med upprivande släkttvister, - eller något sådant.
   PS: Nu har jag läst på ännu mer. Kalasjnikoven anspelar på att centern har även ett förslag om att att slopa arvsrätten. D.v.s. arvstvisterna blir som ett laglöst land, pang, pang...           
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar