tisdag 28 februari 2012

lillefar Putin

   Bara några dagar innan presidentvalet i Ryssland, meddelar dom få kvarvarande och av Putin godkända och utvalda  ryska media, att ryska säkerhetspolisen har upptäckt och eliminerat ett Tjetjenskt mordförsök mot Putin.
   Med tanke på att, det vid det här laget, i Ryssland bara finns Putinkontrollerade massmedia, undrar jag om detta inte är valpropaganda? Det känns definitivt inte som någon sorts sammanträffande. Om det inträffade inte är en fabricerad nyhet, så är jag ganska övertygad att nyheten har sparats för att släppas i det mest strategiska ögonblicket. - Nyheter från hårt censurerade media kan man aldrig lita på!
   Allt detta görs trots att Putins marionett Medjejev har förbjudit och fängslat nästan all politisk opposition, förändrat vallagen så att det skall vara möjligt för Putin att bli återvald som president för en tredje valperiod, - efter kända mönster i diverse Afrikanska diktaturer  - och säkerligen fjärde och femte o.s.v. - om han lever!
   Det enda som har lugnat ner sig är avskjutningen av oppositionella journalister, inte p.g.a. att dom skulle ha blivit fridlysta som den svenska vargen, utan för att det antagligen inte finns några kvar att skjuta på.
   Jo, jo - Rysslands framtid är ljus! - omvärldens är det värre med, eftersom Ryssland har för mycket rostanlupna, men dock, maktmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar