torsdag 23 februari 2012

svart och Vitt i demokratin !


Va kul!
Perfekt!

    Syrien idag, där en kommunistisk diktator, som har ärvt sin "tron", slaktar oppositionella landsmän. Siffran dom pratar om är ca: 7000. Han kommer säkert att utnämnas till krigsförbrytare eller förbrytare mot mänskligheten - med all rätt.
    George W Bush och Tony Blair, eller som jag älskar att kalla dom, Usch och Blääh, startade ett onödigt - krig? - det borde finnas ett mera träffande ord för det - där, nu tio år senare, fortfarande pågår masslakt av oskyldiga invånare som en direkt följd av stomakternas anfall, och offren är närmare 100 000 i antal. Varför är det ingen som kräver att dom herrarna skall granskas av krigsförbrytartribunalen? En självutnämnd immunitet borde väl inte vara ett hinder för det! 
      Varför utpekas dom som nå´n sorts hjältar av både det demokratiska och det övriga maktetablissemanget? Är det för att alla makthavare egentligen är beredda tillgripa våld mot sina undersåtar, vid behov, och använder tribunalen enbart mot för sig obekväma objekt ?

   PS. 20/3.  
  Citat ur Per Anders Fogelströms Stad i världen, vilket syftar på efterkrigstiden: "Allt det som man kanske trott var förbjudet var tillåtet om det gagnade ändamålet. Man kunde förnedra och tortera människor, använda alla sorters hot. Den som hade rätt hade också rätt till allt."      




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar