lördag 28 mars 2015

...skoj och skoj och skoj...

   
   Alliansregeringens skojmakare Göran Hägglund sa vid ett tillfälle att - "en politiker är så tjockhudad att han kan stå upprätt trots att han helt saknar ryggrad". Efter senaste tidens händelser så förstår jag att han måste tänkt på Stefan Löfvén, för där kan det inte finnas en antydan av en ryggrad. Det är sorgligt att Sveriges statsminister bara simmar med och slätar över dom mera rabiata regeringsmedlemmarnas gärningar. Det är ju för f-n han som skall leda regeringen och faktiskt även hela landet.   



...bara ett exempel...
   Magdalena Anderssons försök att påstå att det kunde bli en svekdebatt om dom inte förstörde rotavdraget, var enbart taffligt och rörande när hon dessutom blev rödflammig i synen. Kanske att till och med hon själv insåg att, hon försökte skoja upp hela svenska folket. 
   Dagen efter försökte hon sig på samma dåliga skojartrick, när hon skulle försvara sveket om bensinskatten. Hennes försvar för löftessveket var att råoljepriset sedan dess har halverats. Det är inte sant! Råoljepriset har faktiskt gått upp igen, på grund av diverse arabiska inbördeskrig. I Sverige har oljepriset gått upp ytterligare, på grund av att dollarn har blivit 30% dyrare mot svenska kronan.  
   Dom gröna kompisarna är numera så lömska att dom inte visar sig, utan låter dom veka sossarna ta smällen vid offentliggörandet av löftesbrotten.
   Vid finläsningen av budgetförslagen har jag upptäckt att s.k. läx-ruten är redan totalsågad. Den socialistiska avundsjukan har gjort sin verkan. Vi ska fostra medelmåttor för där har vi våra väljare (dom välutbildade kanske vänder oss ryggen)!

   P.S. Är detta skojigt? -
"Den korrekta översättningen av engelskans BULLSHIT är numera LÖFVÉNLÖFTE".  
         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar