torsdag 19 januari 2017

Mr Trump again!


   Så här två dagar innan han blir installerad som "fria världens mäktigaste man", lägger han nya grodor - liksom små skithögar. Eller måste han bara pinka på alla lyktstolpar? 
   I sin kontrovers med media har han ju redan för länge sedan visat att han inte har det minsta susning hur han förväntas uppträda inför en befolkning som har i demokratisk ordning gett honom hedersuppdraget att representera dom som president. 
   Men idag så fick jag höra, tydligen en gammal men dock häpnadsväckande nyhet. Mr Trump har t.o.m. lyckats att håna en rörelsehindrad reporters handikapp, vilket ju vid närmare eftertanke är fullkomligt i linje med hans normala uppträdande. Reportern kommer från New York times, heter Serge Kovaleski och är Pultzerprisbelönad samt har ett medfött handikapp.    
   Incidenten hände tydligen när Trump valtalade i november 2015 i South Carolina. Sin vana trogen kräver Trump sedan en ursäkt av den han har hoppat på! - "Anfall är bästa försvar!" - Jag trampar på alla och vad som helst i min oinskränkt buffliga överlägsenhet! - Och risken är överväldigande stor att han kommer att regera på detta sätt i sitt presidentämbete, vilket kommer att utsätta hela världen för oförutsägbara risker beroende på vad eller vem som retar honom.    

Citat ur Aftonbladet 27 november 2015. - Återutgiven 17 januari 2017 - av Aftonbladet.
 Donald Trump har gjort grova övertramp till en förfinad konstart.
Presidentkandidatens senaste mästerverk var när han hånade en journalists medfödda sjukdom – och nu själv kräver en ursäkt efter påhoppet.

   Nu något roligare. Vi har bokat in oss på middag med övernattning, med bland annat halstrad hälleflundra på spenatbädd, på Tanums Gestgifveri den 21 februari detta år. Det har vi tänkt oss att det ska bli en festlighet. Sist så var det lyckat. - Nu hoppas jag bara att slippa snöstorm den och följande dagen.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar