fredag 14 september 2018

jag haver spisat programmet Fråga Lund.


   Jag haver spisat programmet Fråga Lund. Där ställs frågan till Armita Törngren Golkar som är en psykologiforskare och sitter i panelen, vad som menas med den mänskliga naturen och svaret blir nästan ungefär ordagrant; - "Att man kan inte tala om det biologiska utan att ta hänsyn till kulturen. Det kan vara intressant som ett rent tankeexperiment att vi river ner hela civilisationen och börjar om på nytt med enbart biologi, men det skulle vara helt meningslöst. Vi skulle omedelbart bygga upp en ny civilisation och kultur som skulle forma och prägla oss och bli en helt naturlig del av vilka vi är. Vilket också är helt naturligt för den civilisation vi lever i. Det går inte att tala om oss utan att ta hänsyn till kulturen som formar oss. Det går inte tala om människan utan att även bygga in kulturen som en lika naturlig del av vilka vi är och den civilisationen där vi skulle leva i."
   Alltså där har jag fått bekräftat från en objektiv källa, som inte är politiskt svävande och direkt feg, att kulturen är en osviklig del av vilka vi är. Hon levererar helt enkelt den vetenskapliga uppfattningen. Jag är så glad att det bekräftar att jag har hållit på rätt häst d.v.s. att kulturen är en inpräglad del av vår fullt naturliga mänskliga beteende, samt att man behöver inte vara rasist när man påpekar att det finns olika kulturer och att en allt för främmande kultur, t.ex. utomeuropeisk utgör problem för den svenska kulturen, vilken egentligen är, tack vare att vi bor i utkanten, en marginaliserad, lite isolerad kultur av Europa.
   Att de svenska vänster och "progressiva" krafterna är så ideologiskt bundna vid sina, vad dom kallar för humana tankar, är skrämmande när dom lyckas att indoktrinera en hel generation svenskar att förneka sin egenart. Jag anser att det är direkt inhumant att utan att ta hänsyn till kunskap, enbart på grundval av en ideologi, medverka till att det byggs parallellsamhällen.  
   Jag har aldrig sorterat människor i någon sorts högre eller lägre klass, eller som det uttrycks av dom korrekta krafterna, allas och envars lika värde - oavsett deras särdrag - vilket ingen kan förneka att dom alla har särdrag om det nu är färgen på skinnet, religions tillhörighet eller ögonfärg, eller skånsk dialekt, fel skonummer eller vad som helst nu man kan hitta på, men jag har påstått och påstår definitivt att de olika individernas kulturella bakgrund påverkar hela deras beteende. 
   Jag har upptäckt ,ska vi kalla det för det omvända förhållandet, att när dom har adopterats som bebisar till Sverige från t.ex. Korea eller från Afrika, så småningom - sannolikt i tonåren - själva blir varse sin olikhet och trots att dom är uppväxta i den svenska kulturen, tänker svenskt och är älskade av sina svenska föräldrar och hela sin omgivning, börjar att känna sig utanför, uppfattar sig som olika. Det uppfattar jag som enbart tragiskt och borde vara onödigt.  
   Det är människans etniska kulturbehov som får dom att alltid börja söka efter sina rötter. Alla intresserar sig för släkthistoria mer eller mindre eller ännu mindre, men alla gör det.
   Jag lyfter definitivt på hatten för människor som törs säga sin och den i sin forskning påvisade sanningen, utan att snegla på vad som är politiskt korrekt! Vi lever egentligen i ett hemskt samhälle, vilket utpekar sina antagonister och till och med sina grannar för att vara rasister, när dessa har en annan åsikt än vad som passar i den för dagen rådande politiska korridoren. Om man tänker till lite extremt så kan man se en förlängning till vad som skedde i Jugoslavien, eller som det blev under Stalin, när man angav sina grannar och vänner, inte till gestapo utan till tjeckan för att förintas. 
       
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar