fredag 21 september 2018

Veloursvensken ska radikaliseras!


   Veloursvensken ska radikaliseras! - En kuf, Fredrik Zimmerman, på lärarhögskolan i Borås har disputerat på att pojkar borde uppfostras mer som flickor. Han vill påstå att det är ett resultat av uppfostran att flickor presterar bättre än pojkar i skolan! - Knepigt! - Knappast. 
   Pojkar har mycket sämre resultat i skolan än flickor. På en del skolor sägs det finnas en ”antipluggkultur” som ytterligare försämrar pojkars möjligheter. Nu visar forskare i Borås att det går att motverka den kulturen.
   Jag har allt för ofta läst och hört att pojkar är senare i utvecklingen under grundskoletiden. Att pojkarna dessutom lider av antipluggkultur och att det försämrar ytterligare kan jag hålla med om, men att det skulle vara en uppfostrings sak det är bara en så'n där önsketänkande från "genusknuttarnas" sida. 
   Pseudovetenskapen psykologin påstår idag och försöker genomföra med hjälp av en ny skollag att man ska redan i småskolan genusfostra barnen. Det vill säga att pojkarna ska leka med dockor och kläs i klänning och flickorna ska leka med t.ex. bilar och lära sig att svetsa och kanske käka snus. Egentligen är det en skandal att ett politiskt ställningstagande experimenterar med en hel generation barn.
   Det där med genustänkandet är tydligen sprunget ur och omhuldas av diverse Marxist-kommunistiska filosofer. 
   Genusvetenskapen är i sin grund tvärvetenskaplig och har influenser från bland annat sociologi, filosofi och psykologi.  Vidare så hävdade feminister att könsrollerna inte var givna av naturen, utan att de tillskrevs människor av kulturen. Det har tydligen ingen som helst betydelse att kvinnor är av naturen mera finlemmade och mindre till växten enligt dessa filosofer - det hela är tydligen bara ett kulturellt uttryck. Vidare har radikala feminister lanserat teorin att om kvinnor slapp föda barn skulle dom och endast på detta sätt komma ur kvinnofällan.
   Det som sker idag är att samhället ska fostra dom svenska barnen, men det räcker inte med det. Idag så ska barnen involveras i ett gigantiskt experiment. Ett experiment hämtat från Marxist-kommunistiskt pseudovetenskap, påhejad av feministerna. 
   Om nu Riksdagen har en majoritet för en sådan lag så genomsyras tydligen stort sett alla partier av Marxismen som norm idag. Va är det för borgerlighet i den församlingen? Det är som jag läste någon som skrev att det associerar till och för tankarna på vad som hände i Tyskland och i Stalins Sovjet. I viss mån sker detta i alla totalitära stater! Det är en självklarhet att dom vill kunna forma dagens ungdom att vara regimens framtid. Jag uppfattar detta som ett skamlöst experiment med en generation barn!     
      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar