onsdag 11 april 2018

en fis

  
    "Men vafan människa, du har ju skitit ner dig helt och hållet!" - "Jo, men det började med en fis." 
   Vid det här laget så måste man ställa frågan - är det 
Svenska Akademin det gäller? 
   Stackars Akademin. Fisen är nog MeToo. Varpå "värdenormen" fick ögona på Denna styggliga företeelse -  Svenska Akademin. Den passar naturligtvis inte in i värdenormen! Inget äkta socialistiskt samhälle kan väl vid sin barm nära en Akademi! - Ett elitistiskt samfund, instiftat och beskyddat av Kungahuset!
   Sedan har vi det sorgliga att eliten är som överallt - de tror att dom är överlägsna sin granne, men i verkligheten är deras rädsla för samhällets dom lika stor som alla andras rädsla att avvika från flocken, varpå de överlägsna, när de blir avslöjade att vara som andra, tycker att de har tappat böksorne och står där med rumpan bar! Akademin blir som en hönsskock och tuppen utpekas plötsligt att vara en värdelös höna - styggelse för hela världen. - OCH värdegrunden jublar! - OCH om någon månad kommer det att visa sig att det hela enbart var en fis i ankdammen.
   Det sorgliga är att Sveriges oförväget luskande, de betrodda, i Sveriges journalistkår, med benäget hjälp av de aderton överlägsna snillena, har lyckats att internationellt solka ner Sveriges och Nobelprisets status.
  Feministan och professorn Ebba Witt-Brattström hakar gladeligen (skadeglatt) på och förtäljer att hon under sina 24 år som äkta hälft till Horace Engdahl utan några hämningar talade om för alla som ville höra, vilka de påtänkta litteraturpris-kandidaterna var. - Så.. inget nytt under den akademiska solen.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar