onsdag 25 april 2018

madam Ramberg igen..



   Madam Ramberg börjar spåra ur - tycks det liksom!  Jag hade för mig att juridik borde vara det absolut mest objektiva och pålitliga värdemätaren på ett opåverkat omdöme. I förlängningen av det så måste ju en generalsekreterare för Advokatsamfundet vara som en tillförlitlighetens granitklippa! - Nä nä tant Ramberg du kanske ska göra en pudel och avgå fast du vara kvinna och inte pekas ut av MeToo. Jag tycker att det är dåligt omdöme att påverka med dina personliga politiska åsikter i offentliga sammanhang och det duger ej att de levereras från din position. 
   Det här är inte första gången som Anne Ramberg låter sina politiska ambitioner gå före objektiviteten. - Att från den positionen påverka är definitivt inte renhårigt mot allmänheten.
   ÖREBRO. TV4 uppmärksammar att polismannen Peter Springare på en föreläsning förklarat att gruppvåldtäkter är ett kulturellt betingat fenomen. Men den typen av budskap bör inte meddelas allmänheten hur som helst. Det bryter mot regeringsformens värdegrund, menar Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg.
   Detta ett annat exempel som jag hittade för ett slag sedan. - Vad är det för en juridisk term som heter regeringsformens värdegrund? - Hur ofta som hon har manipulerat juridiken för sina personliga åsikter kan man inte ens gissa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar