torsdag 23 november 2017

och idag är det 7 grader på plussidan...


   Och idag är det 7 grader på plussidan. Och stackars "lilla Lotta" har tydligen fått sparken, vilket börjar att sprida ett löjets skimmer över den skenmoraliska, politiskt korrekta, svenska offentligheten! - Vad skall bli den nästa moraliskt inte accepterbara beteendet i vår grovt politiskt styrda "upplysta" tid? 
   Lotta Bromé har tydligen råkat ut för samma öde som Timell. Enda skillnaden är att SVT vägrar att säga namnet, utan låter hela Sverige att gissa. I övrigt är beteendet precis som mot Timell. Det typiskt fega uttalandet från SVT är som följer;  

  Andreas Miller, kanalchef på P4 Radio Stockholm, vill vaken bekräfta eller dementera uppgifterna om att Lotta Bromé får lämna på grund av anklagelserna.
 – Lotta slutar på Sveriges Radio och vi har respekt för det beslutet. Hon har beskrivit själv på sin Facebook-sida så läs gärna det inlägget.

  Bara det faktumet att han hänvisar till Lottas Facebooksida, istället för ett rakt svar, visar att SR saknar kurage att stå upp för sina beslut. Det sannolika är nog att Lotta får ett redigt avgångsvederlag, under förutsättning att Lotta håller god min och slätar över sin avgång. - Och SR tvår sina händer! - Yesss!
   När det gäller herr Timell, så har det av TV4-s panikgärning uppmuntrad person, framträtt och anklagar honom för våldtäkt i badtunna, om det blir bevisat, så blir det allvarligare och ger substans för anklagelserna.
   Båda anklagas för att vara maktfullkomliga översittare och mobbare mot underställda. Kan det vara så att de båda har förorättat för många, så att nu när tillfälle ges, så kommer hämnden? 
   Och så har vi Paolo Roberto som blev avstängd på Facebook för något skämt om MeToo. Där hade några skrivit att; 
  "Extremt dåligt vald tidpunkt för skämt", "Jag tror inte att någon som har blivit utsatt tycker att den här sortens skämt är roliga" och "Nej tack! Alla skämt om metoo är bara ett sätt att förminska och förlöjliga kvinnor som utsatts för övergrepp. Vidrigt!" var några av kommentarerna på Instagram-inlägget.
  
   Det verkar som att MeToo problemet är så enormt, så att det borde vara dags att utlysa en nationell sorgedag?! - Eventuellt med kransnedläggning och tyst minut?         
Vad är det att säga - jo, den är lika bra som alltid.
    Det kommer nog att finnas anledning att återkomma till det stora problemet, vilket jag nog också kommer att göra. Det finns nog nästan lika många sätt att bli kränkt som det finns människor, inte bara i relationer mellan könen, på arbetsplatsen. jojojo.      
       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar