lördag 18 november 2017

Katerina Janouch

  
    Katerina Janouch efterlyser "gentlemän". Hon anser att männen har i jämlikhetens namn tappat känslan för det naturliga och ofrånkomliga faktum att de är fysiskt starkare. Männen har tappat känslan för att dom ska behandla den svagare med hänsyn och varsamhet. Jämlikhets strävandena har gjort om den svenska mannen till en velournalle! De flesta "velournallarna" klarar sitt liv galant, men det finns några som inte är trygga i sin självkänsla, om det nu är uppfostran eller livet som har berövat dem deras självkänsla, så att resultatet blir ett behov att hävda sig mot svagare - gärna kvinnor, i yttersta fall blir enstaka kriminella, genom att våldföra sig på kvinnor.  
   Men herre Gud, dessa män har ju alltid funnits och tyvärr kommer alltid att finnas! - Hur ska man sortera ut från samhället? .. - Så att man kan kastrera eller avliva dem?.. - ELLER VAD?
   Jag börjar att tycka att jämlikhets strävandena börjar att övergå i maktkamp. Om att kvinnorna vill införa matriarkat!? - Jag undrar om velournallen i så fall kommer att finna sig i att bli en toffel? - Hur MeToo-rörelsen startade vet jag inte och är inte heller så väldigt intresserad att få reda på, men resultatet börjar att synas. Svenska män får verkligen börja att hålla lite mer avstånd till kvinnor. Som jag har skrivit redan förr, så finns det knappast någon man i Sverige som inte funderar och rannsakar sitt minne efter någon kvinna som möjligen skulle kunna anklaga honom för något i MeToo. Klappjakten gäller inte olagliga handlingar, dom har i regel anmälts och utretts och bestraffats. Klappjakten gäller i första hand händelser i gråzonen till dåligt uppförande. Handlingar som kvinnor i många fall först i efterhand bedömt som opassande - kränkande - kanske t.o.m. bara som en hämnd för en helt annan förorätt.  
   När jag häromdagen läste om att en kvinna hade polisanmält en manlig granne för att han sa hej, när dom träffades på gatan, - (hon tyckte inte om sättet han sa hej på) så anser jag att MeToo hysterin har nått löjets botten - har spårat ur! Att hänga ut tydligen stort sett varenda svensk man utan någon rannsakan, utan någon ens kriminell rubrik och i och med det utan någon dom, är märkligt. Samtidigt som dömda kriminella skall hållas anonyma, man vill inte ens göra offentlig statistik om dessa brottslingars hemvist!     
   Nu ska jag citera Katerinas egna ord - ett litet avsnitt ur artikeln i Katerina magasin;
 Det tragiska som skett är att den aggressiva kvinnorörelsen satt krokben för sig själv. Man har gapat så mycket om att mannen ska bli något slags könslöst hen att man helt missat de negativa konsekvenserna av dylika kampanjer. Nämligen att detta bidragit till en kastrering och en avsexualisering av mannen både som individ och som grupp. Sen klagar samma kvinnor på att deras män inte kan ta dem som riktiga karlakarlar. De är gifta med sina pottklippta mjukiskillar men drömmer våta drömmar om Mr Grey i ”50 shades”. Jag vet otaliga Vänster- Mp- och Fi-kvinnor som gått till sängs med hårdhänta högermän, en guilty pleasure bakom lyckta dörrar där de fått leva ut sina fantasier om att vara det kvinnliga väsen de försökt bygga bort med hjälp av hittepåteorier om att kön enbart är en social konstruktion.

   Jo, jo Katerina hon kan hon. Jag tror fullständigt på alla dessa hundratals kvinnor, i olika yrkesgrupper, vilka utan baktankar, har skrivit sina namn under samlingslistorna för MeToo, men det gäller fortfarande bara dåligt uppförande.     Medan syftet från kvinnokämparna egentligen är att omskola männen i klump och det är då jag frågar mig om kvinnorörelsen har inlett ett krig om herravälde över mannen? - Riktigt platta till dom alla! - Och röken lägrar sig över slagfältet och i dimman rider härföraren vilse! - Och när röken dunstat återgår männen till sina stenålders beteenden! - Och kvinnorna återgår till sina metoder, som inte kräver största muskelstyrkan, för att styra männen.
   Tripp, trapp, trull och så var sagan slutt. - yes      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar