onsdag 22 november 2017

en som hatar Aftonblaskan!


   Härmed vidarebefordrar jag en sannerligen säregen drapa.

Jens GanmanFölj
20 tim
DET RINGDE FRÅN AFTONBLADET
Har en kompis som jobbar där. Delar av hens (whiskyspetsade) rant är bara för bra för att inte återges här (med benäget tillstånd):
”Seriöst... stämningen på den här redaktionen just nu är det sjukaste jag varit med om och då har jag ändå sommarjobbat på psyk på Södersjukhuset. Alla går runt och ler beklagande, typ:
”Jag veeeet... den här tidningen är ett enda stort hycklande r-vhål men vad ska man göra?”
Ingen vill bli av med den fasta månadslönen eftersom alla har lån på nån j-vla K-märkt kreddtvåa på Götgatan med stuckatur och stavparkett och EKO-certifierad tvättstuga...
...och för det är man beredd att sälja ut hela sin journalistiska integritet på att jobba under Dubbelnollan som på ALLVAR tror att två barfota genuspedagoger från Södertörn ska kunna komma in och prata grabbgänget på Sporten tillrätta genom att visa dem rosa Rorschach-bläckplumpar och få dem att INTE associera till en stor j-vla f-itta...
F-n, hon hade Virre och Orre mitt under näsan i flera år och lyckades inte upptäcka deras j-vla macho-fascistjargong!!!
For fuck’s sake!!!
Hon skulle inte ha märkt om de drog en Dirty Sanches på henne mitt under brinnande redaktionsmöte!! J-vla pantade kokshuven som trodde att vanligt folk var nazister för att de kollade på Let’s Dance och handlade på Ullared... jag blir så less...
...och på ledarsidorna sitter den där pottklippta Bullerbyf-ttan Lindberg och knattrar fram sin sinnesslöa LO-gallimattias som ett ändlöst j-vla träck ur Augia Stallar...
...och inte nog med det: han TWITTRAR också det fanskapet!!
Två likes och en retweet trots att han har tiotusentals följare. Fattar han inte att folk följer honom för att det är en freakshow!!!!?
Karin å sin sida är om möjligt ännu mer hjärntvättad sen hon kom hem från USA där hon har suttit fastspänd i 12 månader på DNC:s motsvarighet till Bommersvik... som Alex i Clockwork Orange... med tvångsuppspärrade ögon, och tittat 24/7 på propagandafilmer om hur Trump våldtar småbarn och den där videofilmen när poliserna misshandlar Rodney King... hennes högsta dröm är f-n att leta reda på Rodney King och anställa honom som ny ledarskribent efter Virre.
Rodney ba:
”Daphuq is dis?? I ain’t no communist... gimme back my crackpipe and my burglin’ tools!”
Fan jag HATAR mig själv för att jag jobbar på den här skamlösa j-vla propagandacentralen.... Chang Frick har f-n mer talang i ena lilltån än vad valfri skribent här har. Alla läste hans Pavel Gameover-grej i smyg och skrattade ihjäl sig men utåt ba:
”Nejnej, Nyheter Idag är en rasistisk hatsajt, jag tar avstånd från deras människosyn...”
MÄNNISKOSYN!!?!?!??!?
På Aftonfuckingbladet!?? ARE YOU KIDDING!!?
Man vill bara ta tag i deras rosiga, sjävgoda j-vla #jagärhärkinder och exorcistkräkas rakt in i kakhålet på dem!!
Och det sjukaste är att jag är LIKADAN! Jag är en sån j-vla vidrig liten hycklare som går dit varje dag och sitter där och nickar falskt när nån 20-årig praktikant-asskisser från Dala-Demokraten ställer sig upp och säger – med hög värdegrundsröst – så att Dubbelnollan ska höra in till sig:
”Åh, men gud LÄSTE du Åsas text på kulturen idag! Såååå bra! Så VIKTIGT!!!”
”I HELVETE ATT DEN VAR!!!!” vill man ställa sig upp och skrika! ”VI ÄR EN SAMLING ÖVERPRIVILIGIERADE SURDEGSF-TTOR OCH SMYGBARNPORRSURFANDE KOKSK-KAR SOM GÖDER KRIMINALITETEN I FÖRORTEN MED VÅRA NÖJESGUIDENKREDDIGA J-VLA HIPSTERVANOR!!! NÅN JÄVLA EFTERBLIVEN GAMBIAN SOM SKA RISKERA LIVET FÖR VÅR SKULL GENOM ATT FÖRSÖKA SMUGGLA IN NÄSGODIS TILL SVERIGE I EN NERSVALD RFSL-GRATISKONDOM SOM LIGGER DÄR OCH LÖSES UPP I MAGEN MEDAN HAN VÄNTAR PÅ ATT BLI FÖRHÖRD AV TULLEN!!”
Vi har inte en fucking ANING om vad som händer i resten av landet!! Och vi BRYR oss inte! Bara detta j-vla patologiska självskade-SD-bashande dygnet runt!
Vi är för f-n sjuka i huvudet! Klockren Freud-projicering av våra egna j-vla Prozacmarinerade medelklassneuroser!!!
SUCK MY DICK!!
SUCK MY BIG BLACK 20-INCH-PURPLE-VEINED-THROBBIN-GHETTO-WHITEY-STABBIN-HORNSTULL-DEBASER-URBAN DELI-NIGGA-DICK!!!
F-n, in med Poul j-vla Parrot eller vad f-n han nu hette – han som skulle psykintervjua alla partiledare sist inför valet... och alla svarade ”ja” på att de hade haft motgångar nångång i livet...
...utom Annie den j-vla nyliberala bängbulan som ba:
”Nääääe... nääääee... jag TROOOR inte det...”
...precis som Kungen när han fick frågan om han gått på porrklubb och ögona stod rakt ut ur skallen på honom, som två spritinlagda pingisbollar...
In med Poul Perris!!!
Låt den saggiga velourmuppen intervjua Dubbelnollan och Åsa på bästa sändningstid i AB-TV!!!
Fråga dem hur värdegrundsporträttet i garderoben ser ut. Har det åldrats!!? Har det förvandlats till damm!!? Ser det ut som en uppstekt j-vla mumie som bara ramlar ut i dagsljuset a la Indiana Jones och löses upp i skenet från det supernovastarka medelklasshyckleriet !!??
Och så Helin på det... det är f-n DET som stör mig mest...
Att DEN j-veln fick ta springnota från sitt ansvar med Virre och Orre och de andra asen... han fick rädda sig undan till SVT den s-tans pennalistmobbaren... med sina exklusiva j-vla smygsponsorjaktresor ihop med Schyffert till Novosibirsk och Kalahariöknen eller vart fan de nu åkte för att skjuta Bambi med RPG...
Jag SPYR på media-Sverige!!!!
Det är sånt imbecillt, ondskefullt, inavlat j-vla värdegrunds- CP-hyckleri på alla j-vla fronter just nu... enda sättet att göra rent hus vore att låsa in alla på Expressen, Aftonbladet, SVT, SR, trean, fyran, femman, MTG, DN och SvD i en stor Wickerman-vass-docka på Sergels Torg och napalmbomba skiten tillbaka till stenåldern med JAS innan man gjuter in kvarlevorna i radonskadat blåbetong och sänker hela klabbet i Norra Ishavet!
I HATE THIS SHIT!!!!!!”
   Rorschach-bläckplumpar - omstridd psykologitest med bläckplumpar som skall helst associera till sexuella objekt.
   Betydelsen av Augia Stallar 
  1. något mycket vanvårdat och illa ordnat (efter kung Augias stall, som enligt grekiska sagor rensades av Herakles)
  2.  
    Anders Lindberg om ni nu känner igen honom!
        
  3.      Poul Perris - psykoterapeut.  
  4. Poul Perrisl 
  5.    
  6.   

  7.  



  8. Helin. Aftonbladets publisher och affärsområdeschefen för Schibsted Publishing Jan Helin blir ny programdirektör på Sveriges Television.
    Jan Helin

    Jan Helin tillträdde som chefredaktör och ansvarig utgivare för Aftonbladet 2008 och blev även vd för mediehuset 2012.                       








   Jag har försökt att förstå referenserna i whiskydrapan och i och med det lagt in mina förklaringar och förtydliganden. 
   För övrigt så börjar det att bli en decimeter snö där ute och jag ska besiktiga my car idag - yes, tänk va` det ska droppa bakom kragen på herr kontrollanten! - He he! 
  PS. Nu är jag tillbaks och det droppade på han och han blev grinig. - Ho ho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar