fredag 2 februari 2018

ack så'n otur..


   Sicken otur man kan råka ut för! Som tur är får man stöd av självaste sosseledningen.   
   Att anlita en utvisningshotad arbetare, vilken då följdriktigt inte har arbetstillstånd, kan bara ske som "svartjobbare". Ståuppskojaren Özz Nûjen, eller snarare hans släkt, faderskapet och i synnerhet hans syster, som tydligen är asyladvokat hade anlitat den sedermera terroristanklagade Akilov som diversearbetare vid någon renovering av ett hus på Gotland.
   Nu så har det kommit fram på det vanliga offentliga tidningsmurvel-sättet att till Akilov det har utbetalats 85 000 kr. från familjen i fråga. - Sicken otur - när man till ömsesidig nytta hjälper en papperslös!  Men så kommer det ut på de sociala medierna! - Özz själv börjar att anfalla Katerina Janouch och till och med Hanif Bali, genom att kalla dem hatbloggare. - Se nedan;>
 
   Eftersom sossarnas copyright har ingripit och raderat bilden, så måste jag för hand skriva in texten som Özz har delat på Twitter. Här är den som följer; - "Jag förstår att diverse hatbloggare som @KaterinaJanousch med sina trollarméer och @hanifbali sanktionerad av sitt parti @nya moderaterna försöker att misstänkliggöra mig och insinuera att brott har begåtts där ingen vet eller har någon aning. Ingen av dem vet." - #svpol   
   Att det är Katerina Janouch som har larmat om dom 85 000 kronorna kändes nog bara skönt för henne. Att kalla saker för vad dom är, det gör inte en till hatbloggare. För att i så fall skulle varenda undersökande journalist vara en "hatskribent".
   Att en minister, socialministern Annika Strandhäll, blandar sig i skitkastningen förvånar mig verkligen ordentligt!
  Se citatet här nedan;>

  Bakgrunden till attacken på Heberlein är att den moderata politikern uppmärksammat familjen Nûjens affärer med den numera terroråtalade Rakhmat Akilov.
”Nujenhärvan belyser de ekonomiska intressen som finns av stor invandring: syster Nujen drar in cash som asyladvokat, hennes man driver flyktingboenden och lillebror Özz har gjort karriär på invandrarvänliga skämt. Billig arbetskraft har the Nujens funnit i papperslösa”, skriver Heberlein.
 Igår kväll reagerade Strandhäll på Heberleins inlägg som riktas mot en kurdisk komiker som Socialdemokraterna har nära band till.
”Har du läst vad din svans skriver, som lektor i etik, vad tycker du?” undrar hon.
”Alla människor har ett eget ansvar för sina yttranden. Har du läst vad din svans skriver? Och vilket ansvar tar du som minister för anställda sossetroll?” svarar Heberlein.
   Utdrag ur förhöret med Akilov;
     Att Ann Heberlein uttalar sig förvånar mig inte det minsta, för hon är en riktig näbbgädda, en riktigt frisk blåst i debatterna, som säger vad hon tycker utan omskrivningar - det är nog därför hon är en moderat politiker på inte valbar plats, men att en minister blandar sig i sådant käbbel är inte särskilt välbetänkt. - I presume! - Men nu är ju dom såå handlingskraftiga, med stormsteg mot valet!    
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar