fredag 28 april 2017

Nu kommer skattehöjnjngarna


   Jaha, nu vill Kristdemokraterna höja momsen för att klara av att kunna sänka skatten pensionärerna! Detta är ett direkt resultat av den helidiotiska inbillningen att Sverige kan rädda och försörja alla flyktingar och lycksökare i världen. - Att det svenska politiska etablissemanget har fått hybris. - Eller är det enbart ett dumhetstecken hos de som är tillsatta att regera landet? - Ett resultat av indoktrineringsprocessen i den svenska lekskolan sedan sjuttiotalet. - Nu skall vi vara, nu skall vi vara, nu skall vi vara - snälla! - men till vänster!
   Redan då, årsskiftet 2015/ 2016 sa jag, vänta bara snart ska vi få betala för politikernas hybris! Och nu smyger det in på alla möjliga och diverse sätt!   
   Regeringen av idag vill, milt uttryckt, höja bilbeskattningen med orealistiskt höga fantasisummor. Dom kallar det för skatteväxling. "Skatteväxlingen" innebär att en mindre summa av den nya skatten går som subventioner till el- och andra utsläppsfria bilar, men den övriga summan försvinner bara in i ett svart hål i statskassan. Detta är ett ohederligt sätt att smyghöja beskattningen av befolkningen, för att dölja underskottet som börjar att synas efter den idiotiska invandringspolitiken, hösten och vintern 2015.
   Varför kan en normal människa inse sina begränsningar, men inte de som är ansvariga för ett helt lands väl? Kan det vara det att "ansvariga" politiker aldrig blir utkrävda något reellt eller juridiskt ansvar, annat än bara verbalt, d.v.s. bara snack! Alla misstag som görs behöver dom inte ens betala för. Dom bara höjer skatten här och där och pöbeln betalar - de´ ni!
   Men att t.o.m. kristdemokraterna är beredda att börja höja skatten är verkligen ett tecken på att det börjar att bli en allvarlig kris i statens ekonomi och jag tror att detta är bara början på den "lönsamma" invandringspolitikens resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar