torsdag 13 april 2017

Panisk terroristjakt i norden.


   Panisk terroristjakt i norden. Eftersom det vandrar 12 - 13 000 illegala invandrare omkring i Sverige så vill danskarna, för att slippa eventuella terrorister, införa gränskontroller mot Sverige! 
   För inte så länge sedan skröt svenska media om att det fanns modiga individer som hjälpte illegala invandrare att gömma sig i Sverige så att de inte ska bli utvisade. Bland annat var det ett nunnekloster som hyste, vilka det då kallades, papperslösa och media ojade sig att polisen hade mage att kränka "kyrkofriden", vilken det visade sig sedan att i svensk lag något sådant tydligen inte existerar.
   För en vecka sen var det inte någon i ansvarig ställning som brydde sig eller prioriterade avvisningen av obehöriga personer i Sverige, men nu ska alla 12 000 ut omedelbart, för att dom alla plötsligt är presumtiva terrorister!  Med darr på rösten frågar diverse reportrar, varför inte Rakhmat Akilov har utvisats i tid, för i så fall skulle han inte haft möjlighet att utföra attentatet!  Herre Gud, han har ju haft möjlighet att vistas olagligt i Sverige i över två månader! - Från den ena ytterligheten till den andra!..
   Idag försöker hela Sverige hitta bevis på att Rakhmat Akilov är en terrorist. För min del, känns det som att han är ingenting mer eller mindre än en misslyckad, förvirrad, hatisk galning, med allmänt kriminella tendenser, som slumpmässigt fick tillfälle att hämnas på svenskarna, som inte ville ge honom fristad, efter hans eventuella kriminella eskapader i hemlandet.
   Som jag ser det, så är en terrorist en målmedveten person som vet vad han vill uppnå med sitt handlande. Han vill sabotera det närvarande så grundligt som det bara går, så att han sedan kan bygga sin egen tankevärld. Akilov har inte en ideologi han är bara hatisk och idealiserar därför ett osammanhängande hat och våld och därför handlade bara slumpmässigt. Allt som hittills har framkommit är att han inte var religiös, kunde knappt hur man ber. Han hade träffat islamiska radikalister vid något tillfälle, hade bott 30 meter från lastbils chauffören, allt som jag ser det väldigt slumpmässigt, för att det går alltid hitta sammanträffanden när man letar efter just sådana. - Men han kommer att dömas efter modeparagrafen terroristdåd och få tillbringa största delen, av resten av sitt liv, antingen på Säters sjukhus eller Kumlaanstalten. Så relativt sett har han dragit en vinstlott. Han kommer att ha ett bekvämare liv än hemma i Uzbekistan.      
      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar