söndag 30 april 2017

rättvisa och jämlikhet á la miljöpartiet


    Nu ska jag ge mig på miljöpartiet - flummarna, vilka har nästlat in sig i Sveriges regering och som det visat sig gång på gång, utan större kompetens. Nästlat in sig i en regering som påstår sig arbeta för solidaritet och jämlikhet. 
   I alla fall miljöpartiet prioriterar inte solidaritet i den regeringen. Det enda dom prioriterar är att inte fossila bränslen ska användas - man ska helst gå och cykla - för då förorenar man inte storstadsluften!  Att utanför städerna bor och arbetar och försörjer sig gott och väl halva Sveriges befolkning behöver dom inte ta hänsyn till, för det enda som är viktigt är att deras boendemiljö, gatorna omkring deras kvarter blir så mysiga som det bara är möjligt - gärna med kvarterskrogar med närproducerade ekologiska produkter, vilka då fraktas in till staden av bönderna gåendes eller på cykel.
   Miljöpartiets solidaritet består t.ex. i att först genomdriva en automatisk årlig skattehöjning på bilbränsle inte bara beräknad på inflationen, utan med en 2%-ig ytterligare uppräkning, vilket drabbar den gott och väl halva befolkningen som inte har förmånen av lyxen att bo inom gångavstånd till alla livets bekvämligheter. - Samma människor som absolut inte är de mest välbärgade i Sverige, vilka absolut inte kommer att ha möjlighet att inköpa dom subventionerade men dyra elbilarna, frånsett priset så är bland annat även avstånden är för stora på landet för att köra med elbilar, men dom jobbar och sliter för sin byggd och för en levande landsbygd överhuvudtaget. - OCH försörjer kvartersbutikerna i storstäderna med närproducerade ekologiska varor - trots biltullar och andra straffavgifter, som stadsborna utkräver av dem som försörjer dom - precis som på medeltiden.    
   Ett år senare så skrotar man dom hittills varande, så kallade, miljöbilssubventioner och bestämmer istället sig för subventioner till något som dom kallar för supermiljöbilar, i stort sett bara elbilar, vilka trots subventionerna är mycket dyrare att inköpa. 
   För det första så luras de som ville göra en insats för miljön och köpte s.k. miljöbilar härom året. 
   För det andra så gör en sådan regering omöjligt för industrin att planera hur dom ska tillmötesgå och tillfredsställa en så ombytlig regering, för då är det inte teknikutvecklingen som bestämmer, utan politiska drömmar.    För det tredje så blir det nog som motorjournalisterna förutspår d.v.s. att elbilssubventionerna hamnar i storföretagens garage, absolut inte hos medelsvensken. Medelsvensken, för att inte ens tala speciellt om glesbygdsboende människor, kommer att köpa begagnade normalbilar och betala dyrare och dyrare för sina vardagsutgifter, vilka är påtvingade av miljöpartiet som värnar om sin flummiga Stockholmsmiljö - sin närmiljö!
   Jag skriver så här mycket om dom nya pålagorna på vår vardag, för att jag tycker att det är skandal att även den som försöker anpassa sig till miljötänket och är beredd att betala dyrare för en ny bil, inte vet om besluten gäller imorgon. Det är skandal att man inte kan planera sitt liv, på grund av att Sverige styrs av en så velig regering och riksdag!
   Skadan som miljöpartiet gör Sveriges och svenskars ekonomi är enorm
            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar