måndag 3 juli 2017

DE EVIGA SYNDABOCKARNA.


   Norge är nog väldigt rasistisk land som tillverkar sådan statistik på universitetsnivå! - skandal! - Sådana fördomar! - Oj oj, och i vårt grannland! - Måste nog vara Fremskrittspartiets fel!
   
     ANTISEMITISM En ny undersökning från University of Oslo Center for Research on Extremism .

   Jag tycker framför allt att det pekar ut judarna som någon sorts normal eller nollpunkt för hatobjekt och hatstatistik . Det tycker jag är direkt tragiskt. I tusentals år har dom varit det ständiga hatobjektet i alla europeiska kulturer. Var och vem man än frågar så har jag inte lyckats att få en rimlig förklaring till orsaken - endast skrönor! - Jag har ju naturligtvis en idé här och nu också! - Alltså, de bleksiktiga européerna är enbart avundsjuka på judarnas fantasi och rörliga intellekt som har hjälpt dem att överleva i en avog omvärld. 
   Statistiken som sådan är ju väldigt intressant. Att muslimerna utpekas som de dominerande hatarna är ju självklart eftersom det alltid är dom närmaste grannarna som är mest oförsonliga när det bråkas. I den vidare texten framgår att i denna statistikstapel är inte medtagna våra grannländer Norge, Danmark och Ryssland vilka också var med i undersökningen. I Ryssland, enligt artikeln, lär det nästan inte förekomma några attacker mot judar. Min personliga gissning är att dom ryska staplarna skulle förstöra statistiken, emedan det troligtvis inte existerar någon vänsterextremism i den gamla kommunisthålan. Där är dom tämligen så botade från vänsterextrema idéer. Däremot har nog dom extrema blivit desto mera extrema till höger!    
   Det riktigt otroliga för den svenska allmänheten är nog det att det existerar vänsterextremister och dessutom i Sverige och att dessa är så aggressiva. - Inte ens efter kravallerna i Kärrtorp, där den ende som blev dömd för mordförsök var en vänsterextrem "antivålds demonstrant" - Det har ju det aldrig påpekats och talats om i dom svenska, såå objektiva nyhetsmedia!     
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar