tisdag 26 december 2017

herr Schyfferts senaste


   Nu är det så att herr Schyffert har skitit på sig! - Eller skjutit sig i foten - Eller snarlikt...  Han hade lovat sin son att bli bekant med ett par grisar och sedan bereda dom till mat åt sig. Eller i stället bli vegetarian. Dessutom gjorde han TV-program av  'et. - Dumt nog!
   Nu när programserien är slut vill herr Schyffert inte ens döda grisarna, men samtidigt fortsätta att äta kött och vara normal. Sonen känner sig lurad av sin far och svenska folket tycker att det var ett grundligt dåligt skämt, där han verkligen står med rumpan bar, utan varken fjädrar eller morotsblast i håret. Här nedan kommer ett referat av eländet.
 Omni  en mobil nyhetsapp och webbtidning har levererat detta .

Schyffert ville inte skjuta grisar – tittare rasar

 Flera tittare är kritiska mot Henrik Schyfferts sista avsnitt av ”Köttets lustar”. Schyfferts son Ove ”Limpan” ställde sin far inför ultimatumet: döda två grisar han lärt känna, eller aldrig mer äta kött, varpå Schyffert valde att fortsätta äta kött men inte döda grisarna. 
Flera tittare menar att beslutet är ambivalent. ”Helt fruktansvärt hyckleri av Henrik Schyffert! Skäms!”, skriver en tittare på Twitter, enligt Aftonbladet.
Programledaren försvarar sig dock i ett långt inlägg på Instagram.
”Under seriens gång lärde jag mig att det här inte är svart eller vitt. Det är komplext. Äter vi inga djur så försvinner lantbruk och bönder. Äter alla kött så kommer jorden att gå under”.
Henrik Schyffert tillägger att han ska skära ner på sin köttkonsumtion.
Herr Schyfferts djupsinniga filosofi om svenska böndernas undergång verkar vara lite och inte bara lite krystad. Ännu bisarrare känns hans oro för jordens undergång..  ..tycker jag! - Tror han verkligen att hans son och kanske framför allt svenska folket är så lättlurade?      Världen kommer definitivt inte att kunna ätas till undergång av mänskligheten. Människan kommer möjligen att äta sönder och samman allt ätbart på jorden och efter det att lagom många har dött av svält, kommer resterna att sansa sig och leva vidare bäst det går. Men, världen som planet kommer att fortsätta sin gång, så länge solen och universum ger den förutsättningarna! - Vår tids stora miljö-oro handlar om blott och enbart debattörernas, eller kanske riktigare sagt gaphalsarnas, nuvarande bekväma liv och dåliga samvete för det samma. - Ungefär som när munkarna och nunnorna späkte sig på sin tid! - Vårt välfärdssamhälles späkning! - Så tar vi tagelskjortan på, så tar vi tagelskjortan på ... och äter vegetariskt en dag i veckan - ha, ha!    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar